Deze feministische organisaties kunnen je hulp goed gebruiken:

etdd2017-bannerwebsite-ok
Elles Tournent

Dames Draaien // Elles Tournent heeft als doel het werk van cineastes van over de ganse wereld beter doen kennen en verspreiden. Dat doen ze o.a. door jaarlijks een filmfestival van verschillende dagen te organiseren – ondanks lage en steeds dalende subsidies voor de cultuursector. In 2017 vind het festival plaats van 26 tot 29 januari te Brussel. Alle donaties welkom!

le-space-smaller
Le Space

Le Space is een ontmoetingsruimte, buurtcafé, safe space voor activisten en activiteiten, noem maar op. Het is gelegen in Brussel, in de Sleutelstraat 26. Le Space kan jouw hulp gebruiken, investeer in je toekomst!

fellogo2web
Feministisch en Links – FEL

FEL is een feministische groep vooral actief in Gent. Je kent ons wellicht al van filmavonden, leesgroepen, de talrijke teksten op deze blog (De Tweede Sekse), het feministische startpakket, de Take Back The Night optochten die we in Gent organiseren, het boek Feminisme – een nieuw begin… en we doen dat allemaal vrijwillig. Maar een kleine donatie zou erg welkom zijn, zo kunnen wij onze werking verderzetten. Bedankt!