cover webformaatDe voorbestellingen + crowdfunding van het boek Feminisme – een nieuw begin zijn vier weken geleden begonnen. Het minimumbedrag voor de drukkosten is al gehaald en de voorbestellingen blijven doorlopen.

Extra ingezameld geld gaat naar een betere layout, vervolgartikels en een volgend boek 🙂

Feminisme – een nieuw begin brengt ons terug bij de basis van feminisme. Hoe staat het met feminisme vandaag, wat zijn de zwaktes en sterktes? Het boek gaat in op enkele belangrijke discussiepunten die de beweging nog steeds verdelen: racisme, prostitutie en pornocultuur bijvoorbeeld.

Er wordt ingegaan op reële uitbuiting, visies en denkkaders en op hoe we een feministische toekomst kunnen zien en proberen uitbouwen. Hoe zit het met mannen? Wat is kruispuntdenken? Transgender bevrijding en feminisme, gaat dat goed samen? Hoe passen feminisme en socialisme bij elkaar? Wat zijn de uitdagingen voor de toekomst?

Je kan een exemplaar bestellen op indiegogo.

blackwhiteredHet boek is geschreven door Evie Embrechts, met een voorwoord en een extra hoofdstuk door Ida Dequeecker. Layout en coverdesign worden verzorgd door Little Shiva.

Het boek verschijnt ten laatste december dit jaar in zowel een papieren als een digitale editie.

Crowdfunding / voorbestellingen: indiegogo

Website: www.feminismenieuwbegin.be

Meer