In deze post vind je uitleg over hoe door onze blog te navigeren.

Hoe navigeer je eigenlijk door een website zoals deze, met meer dan tweehonderd artikels? Wij hebben ook geen idee 😉 We proberen alles zo overzichtelijk mogelijk te houden en verschillende manieren te bieden om rond te wandelen en nieuwe schrijfsels te ontdekken.

Wij schrijven vaak verschillende artikels in een reeks. Die reeksen proberen we samen te vatten in een overzichtsartikel per thema, zoals bijvoorbeeld deze:

Er zijn recent ook enkele nieuwe reeksen gestart:

De wereldkaart

En dan hebben we nog een pagina waarop we proberen alle artikels – behalve korte mededelingen – te verzamelen, gesorteerd per thema: overzicht van artikels.

Langs de rechterkant van de blog op de startpagina hebben we een kolom met nog allerlei handige zaken. Er is bijvoorbeeld een archief-keuzemenu, waaruit je een maand kan kiezen en dan ga je direct naar alle artikels van die maand.

We houden ook een lijst bij met de meest populaire artikels en de meest recente reacties. Op de hoogte blijven kan door je in te schrijven per email of ons te volgen op onze Facebookpagina. Er is ook een newsfeed waarop je kan abonneren in sommige browsers en emailprogramma’s. Verder werken we er ook aan onze website nog beter te organiseren aan de hand van tags – op die manier krijg je direct een overzicht van artikels rond een bepaald thema, zoals prostitutie, leve het verzet, oude mannen jonge vrouwen, lesbisch, queer, dagboeken, antifeminisme, enzoverder. Je kan ook zoeken – de zoekfunctie vind je terug in de rechterkolom op de hoofdpagina.

Kortom, hoe je ook loopt, je komt altijd wel iets moois tegen. Veel plezier!

Autumn leaves decorating road

Advertenties