Nog maar een paar weken en dan is het zover: op zaterdag 6 november 2010 vindt Suffragettes Not Dead plaats in Brussel, een heus feministisch muziek-en-meer-festival à la Ladyfest!

In de namiddag, tussen 14u30 en 19u zijn er allerlei workshops, lezingen en debatten: zeefdrukken door Léa (breng een T-shirt mee om te bedrukken!), een workshop over geëmancipeerde schrijfkunst door Mademoiselle Catherine, een presentatie over de Mooncup door Charlotte en debatten getiteld “Oser le fémininisme aujourd’hui” door Lara en “Hoe starten we een feministische revolutie?” door FEL. Als je aan de workshops wil deelnemen, moet je je op voorhand inschrijven via suffragettesnotdead (at) gmail.com!

Tegelijk kan je een tentoonstelling bezichtigen met werk van Charlotte, Léa,  Archimondain Jolypunk en Nina en zijn er infostands van o.a. FEL met zines zoals Scum Grrrls (meer info hier op deze blog), Same Heartbeats en natuurlijk De Tweede Sekse Blog Op Papier.

Vanaf 20u zijn de volgende bands en DJs te bewonderen terwijl je je zotste danspasjes en coolste luchtgitaarriffs uittest:
Lushus (NL)
Ortigas (LUX)
The Suffragettes Not Dead (BE, een supergroep met leden van Baby Fire, belleclose, Tsuki Moon, Lost Luna…!)
– DJ Monokiri
– DJ Voiture 27
– DJ Dolle Nina

Info: suffragettesnotdead (at) gmail.com en http://suffragettesnotdead.blogspot.com/

Place to be:  Madame Moustache, 5-7 quai Bois à Brûler, Brussel

The suffragettes are back!

Advertenties